Sommaren -09


Nu har sommaren kommit! och jag fortsätter att förvåna mig själv gång på gång. De som vet hur jag har stängt in mig och varit  en annan människa under sommarhalvåret skulle se vilken förändring som har skett och fortsätter att ske. Sommaren 2008 med kata var det bästa jag nånsin upplevt, och nu vet jag redan att den här blir 511 gånger bättre. Tänk vilken enorm kraft man har i sig själv, som man inte är medveten om? det här jag upplever nu, om någon skulle ha sagt att jag skulle se på livet och de har sakerna på det här sättet för 2 år sen, förra sommarn eller bara 2 månader sen skulle jag ha hånskrattat åt dem och sagt att det är OMÖJLIGT, för så kändes det, hela tiden, men när man är tillräcklig led allting och totalt på botten finns det två vägar att välja; endera går man under, eller så bestämmer man sig för att ta sig ur det, vilka medel det än kräver. De två människor som räddat mitt liv, kommer jag vara evigt tacksamma, alltid, G & L.  Vad de människorna betyder för mig finns det inte ord för. Utan dem skulle jag aldrig ha orkat så här långt.
 Såhär på senkvällen efter en lång dag och alltför lite sömn är det lätt att man börjar fundera på sånt här. Eller, tänker på det gör ju jag hela tiden, men att man delar det med andra är en sak man lätt kan göra i mitt tillstånd nu :P men Inget fel med det, jag är endast nöjd och glad och vill dela med mig av det :)  Har som sagt varit en lång dag idag, började med att jag kom hem från jobb kl. 03 inatt, sov några timmar tills jag hörde det var varmt ute, försäkrade mig om att K var på väg ti mitt, på med bikinin och ut i solen! där satt vi och diskuterade, målade krukor pch glasburkar till den konstkurs för barn jag håller åt larsmo kommun hela nästa vecka, sen vandrade vi i väg till strandis på en glass med J & R, sen hem i solen och pyssla lite till med målfärger och annat trevligt, för att göra sommarkänslan total hämtade jag upp K från gamla hamn och med full volym på både bilstereon och jag&K körd vi i väg till stallet, tog ut TS, men endast till det grönare gräset och bänkarna där hälften av oss åt gräs och andra hälften låg och solade. J meddelade att han var utan sällskap, då begav vi oss till mc med stackarn, sen ti mitt igen och sola/sova, och sen trend en stund med R, J2, & L. Då kom vi på att vi kör lite minigolf, mitt självsäkra jag talade om att jag vinner lätt! det började bra med ledning, men sen tog kata över, men nåja, vi sitter ju nästan i hop och det blev ju iallafall en kvinnlig seger ;) De erkände sin underlägsenhet genom att jag fick köra Rs bil efter det, med K i förarsätet och pojkarna där bak, precis som de ska va! ;)
 
Skulle umgås med G ikv också, men han börjar 04 imorgon så vi får ta det nån annan dag :) vi  börjar få vår fina relation upprättad igen efter en dålig tid... är otroligt tacksam för det!

Nu natten, ny dag i morgon, ny dag med nya utmaningar och möjligheter ;)

jobb&jobb

En stund sen igen nu då, men ingen panik för det inte :) Har massor att göra, och endå känns det som om ingenting blir gjort. Hade feber förra veckan, och jobbade alla dagar utom en, och SOM TUR var det endast den dagen som jag hade riktit hög feber, har inte råd med någon sjukskrivning.
 Den här dagen var det tänkt att jag skulle tillbringa på kronoby folkhögskolas öppet hus. Men nu är det riktigt ruskväder utanför + att A ringde från jobbet och frågade om jag kan komma till kl. 16. Så dit for den lediga dagen. Men det gör inget, finns ingenting jag behöver mer än pengar nu.
 Livet ser också ut att bara bli bättre! Varit två gånger med Two Socks i terräng nu utan större problem :) Finns INGEN härligare känsla än att rida i skogen, bara blunda och känna hur hästen rör sig och andas den friska luften och höra fåglar och när hovarna tar mot marken.. lita fullständigt på djuret under.. Det är härligt och det är ngt jag alltid längtat efter att få uppleva, hur fantastiskt är det inte att den man älskar mest på denna jord, kan ge en den känslan nu, precis när man vill? :)
Det är otroligt. Det är bara synd att jag just nu befinner mig i en situation så att jag inte njuter av det fullt ut, vill radera ut vissa människor ur mitt huvud, bry mig mindre tills han vet vad han vill. Jag är ju inte ens säker själv - och ändå tar väntan på hans beslut och hans funderingar mkt energi av mig... man borde stänga av.

Nu ska jag sova en stund före jobbet.

;)

överenergi


Janinas liv har förändrats betydligt sen hon skrev här sist, och det till det bättre! :) Är i skrivande stund (:P) fri som en fågel och trivs som fisken i vattnet med livet i största allmänhet, mår bättre än nånsin skulle jag vilja påstå. Här e det tvärvändningar kan ni tro :D
 Har haft en riktigt rolig arbetsdag idag också, har haft forri eller hur de nu skriver det, det betyder i varje fall att de kommer en viktig mäcken människa som int har annat i hovo än mäcken och är runt 40, 50 och har jobbat på mäcken hela sitt liv och vet hur allt ska vara för att vara perfekt. Dagen har blivit förberedd med obeskrivligt slit för mig och många andra arbetstagare, vi jobbade hela natten till måndag med att städa och så började de kl. 6 denna morgon för att igen förbereda! Nåväl, där står då mäckenexperten och TAR TID med tidtagarur hur länge det tar för oss att: ta emot beställningen, få ut den, steka hamburagre... osv, + att hon kollar varenda inställning, mäter isens temp, ja, ni fattar. SÅ, min dag har gått ut på att bli bedömd på det jag annars gör automatiskt, jag har torkat bord 6793654 gånger fastän de redan var rena, och försökt få mitt fejk smajl att se så äkta ut som möjligt, när jag stod där bakom kassan. och om ni visste vad jag tycker om kassan.
Men, det gick ju bra, nöjda chefer och nöjda kunder. och en nöjd mäcken expert ska vi hoppas. Och roligt har det varit, med nervösa chefer och hårt och mycket noggrant arbetande arbetskompisar. lite avbrott från det vanliga mäckenlivet.  I'm lovin' it!
 nå, efter den spända arbetsdagen, som jag förstås tog på lika stort allvar som alla andra (hrrrm) så kom jag hem en halv 6 tiden och var helt utan att göra. bestämde 1, att jag skulle gå ti gymmet, men nehej, de hade ACT ikv, så de va upptaget. 2. fara ti simhallen, men ne, min bikini passar inte längre och min simdräkt skulle jag inte ens visa mig i mörker med, förstår inte hur den satt så bra förr?! :P 3. fara ut å spring. SÅ blev det, i full fart for jag i väg med min överlopps energi, jaaa, vet inte om folk som såg mig trodde att det brann nånstans.. men ja, jag saktade väl in lite sen, av nån anlening, och nu är jag här och skriver ett ytterst osammanhängande blogginlägg. Hoppas ni blivit underhållna och medvetna om att jag lever! :)

RSS 2.0