Myror



Jag vill bort häirfrån. Jag vill göra någonting! Jag är trött på detta enformiga liv. Jag vill iallafall ha planer och något att se framemot. Som händer inom en snart framtid. Det var ju Kanada, förstås, men allt talar för att det inte är meningen jag ska åka i väg dit just nu. Största orsaken är Two Socks, han är halt, bara sådär mittiallt, har varit det i en vecka nu och jag vill det ska gå över av sig själv, men det ser det inte ut att göra, har inte sett några större förändringar. Vad man ska göra då är en evig fråga. Veterinär vet troligtivis inte mycket mer, en hästmassör kanske hittar stället iallafall, man inte kan de göra något. Och nej, för det första skulle jag aldrig lämna honom i flera månader nu när vi inte vet något om det här, och ingen tar heller en sjuk häst på foder.

Dessutom är det saker på jobbet och lite annat som talar för att jag behövs här hemma. Men hoppet har jag fortfarande kvar. Måste bara vänta och se nu, låta tiden utvisa och invänta nya möjligheter..

Jag & bästa L planerar kryssning på tumis, hur bra kan inte det bli? en dag i stockholm, kanske övernattar vi där också på något lyxhotell med spa och sånt :) Skulle vara hur skönt som helst att slippa bort från den här vardagen och inte tänka på något av det som finns här. Jag längtar bort just nu, och vad kan man vänta sig när man har haft siktet inställt på kanada och det inte blir av? inte försvinner ju res- och äventyrslusten precis. Har redan nya funderingar och planer, men håller dem för mig själv ännu tillsvidare.

Nu ska jag fortsätta min lediga dag med något vettigare än att sitta vid datorn.

RSS 2.0